Information fra JE-elkas A/S og elkas Automation A/S

Information fra JE-elkas A/S og elkas Automation A/S

Kære kunder, leverandører og samarbejdspartnere

JE-elkas har pr. 1.7. 2017 overtaget 100 % af aktierne i elkas Automation A/S. Aktiehandelen sker som et led i et generationsskifte, fordi selskabets hovedaktionær og direktør Arne Jørgensen har ønsket at gå på pension i 2018. Arne Jørgensen fortsætter som selskabets direktør frem til 31.5. 2018.

JE-elkas A/S har d.1.7 2017 også udvidet ejerkredsen, idet Frank Müntzberg er indtrådt som medejer. Ejerkredsen udgøres herefter af de hidtidige ejere, Jørgen Clausen og Flemming Egebjerg, og vores nye medejer Frank Müntzberg med hver 1/3 af aktiekapitalen.

JE-elkas og elkas Automation fortsætter fra de eksisterende lokaler i Skovlunde og Herlev, og som to selvstændige aktieselskaber. I løbet af 2018 vil selskaberne blive fusioneret til et aktieselskab men fortsat operere fra de samme adresser.  I forbindelse med fusionen i 2018 vil navnet på det fortsættende selskab blive elkas Automation.

Vores fabrik i Kaunas, Litauen, er nu også fuldt operationel med 11 ansatte, fordelt på 6 el montører, 4 el -ingeniører samt 1 leder. Vi er meget tilfredse med de medarbejdere, som vi er i stand til at rekruttere i Kaunas, og vi planlægger yderligere vækst. Fabrikken i Litauen er en underleverandør til vore projekter i Danmark, hvor vi på denne måde kan tilføre kapacitet med attraktive omkostninger.

JE-elkas og elkas Automation har følgende nøglekompetencer som vi kan tilbyde vore kunder:

  • Software udvikling og programmering
  • Dokumentationsopgaver i E plan, PC Schematic og Caddy
  • Tavleproduktion
  • UPS, GPU –og Ladeanlæg
  • Montageopgaver og indkøringer
  • Serviceopgaver

Vi er ISO 9001 godkendt og er både UL og Atex certificeret.

Vores 100 erfarne og engagerede medarbejdere er drevet af at samarbejde med vore kunder og leverandører som en troværdig og kompetent partner.

Vores hjemmeside er i gang med at blive opdateret.

Vi ser frem til et fortsat godt og tillidsfuldt samarbejde!

Arne Jørgensen 

Flemming Egebjerg 

Jørgen Clausen

Frank Müntzberg